Stijn Van Bergen

Bierkenner van het team. Ga voor goede tips over het schuimige goud zeker bij hem eens langs. Daarnaast zou Stijn een dagje sporten zelf liever inruilen voor een dagje spelen met wiskunde of technologie. Hij prikkelt dus vooral graag z’n denker! Ohja en niet te vergeten: sinds kort ook pro frontend developer bij Multimedium!

Stijn Van Bergen

Lead Interaction Engineer
Laura van Boxel

Een zachtaardig brokje emotie, maar toch ook een taaie tante in een overwegend mannelijk team. Laura staat stevig in haar schoenen, ook al doet ze die meestal uit op kantoor! Ze is er altijd met de beste culinaire tips voor al onze uitstapjes, en daar heeft haar alter ego als zaalverantwoordelijke in Resto 136 wel wat mee te maken.

Laura van Boxel

Project Manager
Niels Verbist

Naast echte vis, hengelt Niels ook graag naar een lekker pintje, goede muziek en een vettige opmerking hier en daar. Hij bijt zich ook graag vast in full stack web development, en valt al wel eens ten prooi aan een goede discussie over biologie of frikadellenbollen!

Niels Verbist

Data Automation Distributor
Tom Bauwens

De techneut onder de CEO’s. Meestal druk bezig met projecten en technische beslissingen, en ook vaak te vinden in onze keuken. Niet enkel omdat hij hobbykok is, maar vooral omdat hij z’n tas koffie ergens vergeten is. We zien Tom nog minstens 3 keer terug, wanneer hij enthousiast “Tot morgen” roept.

Tom Bauwens

Chief Espresso Addict
Maico Paulussen

Een dankbare naam waar ons team regelmatig fictieve personages mee verzint. Zo kwam Maico al aan de namen Maico Donalds, Maiconaise, en Mr. Miaco. Dat laatste omdat hij zich wel vaker laat kennen met kleine typfoutjes. Maico is onze fitnesser, pintjes-liefhebber en autogek. Ohja, ook nog een echte MacGyver op het web!

Maico Paulussen

Cloud Operations Taskmaster
Frank Van den Bogerd

...Of is het Inspector Gadget? Voor de vrienden ook Frakke of Franky. Gek van gadgets, duikt graag in struiken wanneer ie een pintje teveel op heeft, en zet zich regelmatig in voor goede doelen. Ahja, hij vertrekt ook graag met gierende banden!

Frank Van den Bogerd

Sales and Cashflow Enhancer
Philippe Arnouts

Phillippe: als creatieve designer ook een beetje de hipster van de groep. Hoe kan het ook anders? Daarnaast ook golfer, hardloper, papa, sneakerhead en pintjes-connaisseur! Philippe weet zich goed te verdedigen in de technische discussies van de Multimedium-geeks.

Of was het net andersom...?

Philippe Arnouts

Digital Innovation Producer
Wouter Jansen

@Ladies: Wouter is single! Houdt ons team recht op het jaarlijks volleybaltornooi tussen bedrijven, deelt rake klappen uit in de karate, leert graag talen, en lust ook wel een pintje. Dankzij zijn bijzonder eidetisch geheugen, kan Wouter soms wel hele films letterlijk navertellen voor je!

Wouter Jansen

Global Binary Formatter
Ben Brughmans

Sportieveling van het team, Ben raast tegen 300 km/u door projecten met een uiterst nuchtere kijk. En hier en daar legt hij wel ‘s een accentje met lekker droge humor. Zijn bijnaam is Dirk Teur! Er zijn immers 3 CEO’s, maar iedereen weet wel wie de échte baas is

Ben Brughmans

Ultimate Decision Maker
Tim Segers

Voor Tim —aka “chompy”— moeten we alle chocolade verstoppen op kantoor! Tim is ook nog een fervente music lover, gekend als dé denker, analyst en perfectionist. Er schuilt een begeesterde leraar in Tim, hij kent de kneepjes van het vak als geen ander en deelt dat graag met anderen!

Tim Segers

Technical Algorithm Theorist
Wim Van De Mierop

Plaatjesdraaier van het foute lied, meesterbrouwer bij Het Schietveld, en wellicht de grootste fan van onze nights out. Wim heeft een te lange lijst van bijnamen om hier zomaar even neer te pennen en is, met de meeste Multimedium-jaren op zijn palmares, een drijvende kracht bij Multimedium. Een geboren leider.

Wim Van De Mierop

Lead Integration Manager
Stijn Van Dessel

Als Stijn niet bezig is met het bouwen van backend applicaties, vult hij zijn tijd op kantoor met het dromen over auto’s met mede-petrolhead Maico. Onze grote vriendelijke beer is altijd goedlachs en vrolijk! Er zijn twee Stijnen in het team, dus hij wordt in de wandelgangen ook wel ‘s “Den Dessel” genoemd!

Stijn Van Dessel

Director of Flow Engineering