FestivalAdvisor
Terug naar portfolio

FestivalAdvisor

FestivalAdvisor, dé remedie tegen FOMO

Wie zomer zegt, zegt festivals. Véél festivals. Een opstoot van ‘Fear Of Missing Out’ loert dan al snel om de hoek. Je kan nu eenmaal niet op elke festivalweide belanden. Een probleem? Niet echt, want dankzij FestivalAdvisor staat kiezen niet gelijk aan verliezen. Multimedium ontwikkelde deze handige website, die de festivals vindt die precies bij jou passen.

Hoe het werkt? Heel simpel: door op FestivalAdvisor in te loggen met jouw Spotify-account, kom je direct te weten welke festivals matchen met jouw favoriete artiesten of muzieksmaak. Ook straf: FestivalAdvisor laat je meteen heel wat minder bekende festivals ontdekken, puur gebaseerd op jouw Spotify-luistergedrag!

Intussen werden al meer dan 1.200 festivals en hun artiesten, zowel in binnen- als buitenland, opgenomen in de database van FestivalAdvisor. Dat aantal groeit nog elke dag. Kortom: dit is jouw ideale vertrekpunt voor een zomer vol muziek, vrienden en nieuwe ontdekkingen.

Bekijk de website van FestivalAdvisor

Heb je een uitdagend project voor ons?

Je merkt het: we houden wel van een uitdaging. Wat je ook nodig hebt: laat het ons weten en wij zetten onze tanden erin!

Maak een afspraak