IKOOK
Terug naar portfolio

IKOOK

Voor de Gentse stadsdiensten is lunchen nu vree wijs de max

Lunchtijd! Wie wil er een broodje of salade?”

Een eenvoudige vraag, met een moeilijk vervolg voor de besteller van dienst. Want wie bestelde nu weer wat? En waar is het overzichtspapiertje gebleven?

Ook het project IKook van het dienstenbedrijf Sociale Economie van de Stad Gent krijgt te maken met deze problematiek. Op grote schaal dan nog wel. Ze runt immers een aantal keukens, die op hun beurt meerdere plaatsen beleveren. Om nog maar te zwijgen van de verschillende OCMW-diensten die nu reeds van deze dienst gebruikmaken en de stadsdiensten die in de toekomst ervan gebruik zullen maken.

Maar geen probleem: in zo’n gevallen komt Multimedium to the rescue! Op basis van onze BitsnBurps software bouwden we een oplossing op maat, waardoor IKook nu zelf de hele keten beheert: de eigen restaurants, menukaarten, mogelijke leveringsplaatsen, de diensten die toegang hebben, en nog veel meer.

Bovendien zorgden we voor een naadloze integratie binnen hun bestaande processen: van de koppeling met hun intranet (ActiveDirectory), over de verwerking van de bestellingen in de keukens, tot het opnemen van de te factureren kosten in SAP. Dankzij deze 360° aanpak en integratie kunnen alle openbare diensten van de Stad Gent nu op een snelle en gebruiksvriendelijke manier hun lunch bestellen én laten leveren. Vree wijs!


Testimonial van onze klant:

"De professionaliteit waarmee de firma Multimedium hieraan heeft gewerkt en de manier van samenwerken verdienen een dikke pluim."

Heb je een uitdagend project voor ons?

Je merkt het: we houden wel van een uitdaging. Wat je ook nodig hebt: laat het ons weten en wij zetten onze tanden erin!

Maak een afspraak