instagram
door

Met ons team & partners naar Spektakel-musical 40-45 gaan kijken én ons logo daar onverwacht op de muur zien prijken: wauw! En of het een spektakel was! Een late nieuwjaarsreceptie, een leuke teambuilding activiteit :) Pssst: ook nieuwsgierig? Bezoek een van de pareltjes uit ons portfolio: de 40-45.live website.
instagram
door

EMOJI VAN DE MAAND. Happy Valentine’s Day! Valentijn, dé dag waarop wij de liefde vieren… Dus sturen wij jullie vandaag extra veel hartjes met deze emoji. Maak er een warme dag van allemaal ❤️
instagram
door

‘t Is weer van dat, we mogen opnieuw een medewerker voorstellen. Vandaag is het Tim z’n tour, al 8 jaar een vaste waarde. En wat voor eentje! Een perfectionist tot in de kist, zo deed hij er een paar maanden over om zijn appartement te schilderen. Tim kennen wij hier ook als Tikke of Timothy en als de analist die graag nadenkt over dingen. Tim houdt niet van bezinksel “zaksel” in zijn bier, is een grote muziekliefhebber en trouwe Graspop-bezoeker, gaat geen discussies uit de weg en is bijzonder principieel. Als lid van ons feestcomité werd het ook al snel duidelijk dat Tim een echte Bourgondiër is. Schol & smakelijk!
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...