instagram
door

Stoofvlees met frietjes en witloof. Op elke Vlaamse menukaart te vinden. Vandaag staat deze klassieker, onze lunch, ook op onze “sausiale” media
instagram
door

Studio 100 TV wilt pleegzorg in de kijker zetten, met het gloednieuw programma “Studio100steboven”. Ben jij ook helemaal “hondersteboven” van pleegzorg, en wil je alle pleeggezinnen een hart onder de riem steken? Help dan mee om de langste ketting van hartjes te maken! @studio100tvbelgie #studio100steboven
instagram
door

De Sint zwaait met zijn staf. En we staan weer allemaal paf! Chocolade vrienden voor onze web developers. Ook dit jaar weer serieuze toppers!
instagram
door

05/12 — International Ninja Day. Geen spionage, gruwelijke moorden, sabotage of spectaculaire moves bij Multimedium. Wij vechten met onze eigen wapens: een computer, en vooral extreme web skills!
instagram
door

Aha! Rode neuzen dag! Wij steken onszelf vandaag helemaal in ’t rood om ons warm hart voor dit intiatief te tonen
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...