instagram
door

EMOJI VAN DE MAAND — Ssst... Hier rijpt den Duvel —euhm, kuch— hier rijpt de elegantste broncode voor onze coolste webprojecten!
instagram
door

Haha, zo verlopen de dagen bij Multimedium... NIET!
instagram
door

"Vergeet Barbara". Dé feelgood musical van 2020! Met in de hoofdrollen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans. Multimedium presenteert je trots de website: https://vergeetbarbara.be
instagram
door

23/01, Handwriting Day. Bij Multimedium zijn we misschien wel helden met een toetsenbord, maar hopeloze klungels met pen en papier. Dokters zijn er niets tegen!
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...