instagram
door

Niks leuker dan eens losgaan met je collega's ! Enkele van onze teamleden richtten een 'feestcomité' op en organiseren elk jaar een paar toffe uitjes voor de hele bende. Drie keer raden welke activiteit hier minstens elk jaar terugkeert? GAME NIGHT off course!
tweet
door

Zzzzz... Monday morning feeling. Nog iemand bekend mee?
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

De GDPR Checklist. Klaar in 13 stappen.
blog
door

Je riskeert flinke boetes als jouw bedrijf niet in regel is met de nieuwe Europese Privacy wetgeving (GDPR), vanaf mei 2018. Volg het 13 stappenplan!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...