instagram
door

TEAM INSIDERS - Ziet 'm gaan, met zijn droomsneakers aan! Phil droomt er al een tijdje van om dé hipster van den blok te worden en te shinen met deze Air Max'en. Om precies te zijn de Nike Air Max 1 Atmos Elephant.
instagram
door

Als collega Stijn er nu nog een koffietoren naast zet, kan ie tijdens z’n pauzes een babbeltje slaan met de eekhoorns! 
instagram
door

TEAM INSIDERS - Die uitstraling, het silhouet en wat. een. carrosserie!
instagram
door

GROETEN UIT… FRANKRIJK - Du pain, du vin, du Stijn!
instagram
door

WAT SCHAFT DE POLL? Ze zijn warm, kunnen verschillende toppings hebben, maar bevatten bijna altijd kaas en tomatenpuree... Jawel, het zijn pizza's! En ze zijn nog lekker ook! #multimedium #pizzaparty
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...