instagram
door

Vandaag zetten we collega Wouter in de kijker! Wouter houdt ons team recht op het jaarlijks volleybaltornooi voor bedrijven, deelt rake klappen uit in de karate, leert graag nieuwe talen, en lust ook wel een pintje. Dankzij zijn bijzonder eidetisch geheugen, kan Wouter soms wel hele films letterlijk navertellen voor je! Ohja, @ladies, hij is nog single!
instagram
door

07/11, Project Management Day. De juiste talenten bij elkaar brengen om aan dezelfde kar te trekken, da’s toch ook een mooi talent! Onze online portfolio (link in bio) dragen we vandaag op aan de project managers onder ons
instagram
door

Die dagen dat de laptop niet wilt meewerken... Is die dan gewoon slecht gehumeurd, of is het dan eerder het baasje?
instagram
door

Liefde gaat door de maag, toch? Alleszins, wij zien het feestcomité heel graag! 
instagram
door

Door een technische panne op kantoor, zijn wij vandaag helaas moeilijk bereikbaar. Onze technische dienst is druk aan het werk op dit op te lossen. Alvast onze excuses voor het ongemak, we zijn er zo snel mogelijk weer!
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...