instagram
door

Het is World Backup Day! Vandaag willen we je eraan herinneren om een backup te maken van al je belangrijke bestanden. Wij maakten alvast een backup van onze oude foto's en vonden daarin dit exemplaar!
instagram
door

Rrrrrround 3! Vandaag tonen we waar de magic van Yentl en Niels happens! Maar natuurlijk, geen magie zonder koffie! Hoe voel jij je als je koffie drinkt? Als een kuikentje?
instagram
door

Ook onze Multimediumers blijven allemaal in hun kot! Maar wie heeft de beste home office? Dat beslissen jullie in onze battle-of-the-setups!
instagram
door

Het spookt op het Multimedium kantoor. Of zo lijkt het toch... Maar vergis je niet, de bits en bytes gaan hier nog druk over de digitale toonbank
Bezig met laden...
Een UI Kit. Een must-have!
blog
door

Heeft jouw bedrijf al een UI Kit? Je hebt het nodig als basis voor een sterke huisstijl, een oogstrelend design en een unieke identiteit. Een must-have!

11 voordelen van Progressive Web Apps.
blog
door

Even kort door de bocht: een Progressive Web App (PWA) is een website die zich gedraagt als een mobiele app. Zo'n PWA voelt dan ook aan als een échte app: het gebruikt het volledige scherm, het werkt net zo goed als je offline bent, het kan push-notificaties sturen, het gebruikt functies van je toestel zoals bijv. de microfoon, het staat op je homescreen, en nog veel meer!

Wist je dat?
blog
door

Korte updates en leuke weetjes: een minuutje in onze maandelijkse rubriek met wist-je-datjes, en je bent weer helemaal up-to-date!

Bezig met laden...
Wij zoeken een Frontend & Backend Developer
news
door

Ben jij een frontend of backend developer in hart en nieren? Dan ben jij onze man, of vrouw! Multimedium is op zoek naar jou, om het team te versterken.

Multimedium en Sendgrid
news
door

Een mooie case study over hoe Sendgrid ons helpt om email te integreren in de web & mobile applicaties voor onze klanten.

Bezig met laden...