Een veilige site die sterk scoort in Google?  Dit is de SSLeutel!
Terug naar overzicht

Een veilige site die sterk scoort in Google? Dit is de SSLeutel!

Zie je bovenaan https:// staan? Dan werkt de website die je bezoekt met een SSL-verbinding. Die is niet alleen veilig, maar maakt de site ook beter vindbaar!

Klinkt goed? Multimedium helpt je graag aan een SSL-certificaat. Voor maar 99 euro per jaar voldoet jouw site meteen aan de hoogste normen (A+).

We zetten de voordelen van SSL alvast op ’n rijtje:

1. Veiliger webverkeer

SSL is kort voor ‘Secure Sockets Layer’: een extra veilige laag over het verkeer van en naar je website. De uitgewisselde data worden versleuteld, zodat niemand er nog bij kan. Om zo’n verbinding aan te bieden, moet je site eerst over een SSL-certificaat beschikken.

Opgelet: het ene SSL-certificaat is het andere niet. Zo’n certificaat moet op de juiste manier geïnstalleerd worden. Hiervoor bestaat een kwaliteitslabel, waarvoor Multimedium meteen de hoogste score behaalt: A+.


2. Sneller vindbaar

‘Veiligheid eerst’ is ook het motto van Google. Websites met een SSL-certificaat hebben daarom een streepje voor in de zoekresultaten. Bovendien zal https:// in de toekomst zelfs nog beter scoren. Of hoe SSL je site helemaal op de kaart zet!


3. Meer vertrouwen

De internetgebruiker is zich meer dan ooit bewust van internetfraude. Websites en webshops die geen vertrouwen uitstralen, worden niet meer bezocht. Een SSL-verbinding werkt geruststellend en uitnodigend: je ziet bijvoorbeeld de bedrijfsgegevens als je op https:// klikt.

Investeren in jouw SSL-certificaat?
Da’s dus een prima idee. Contacteer Multimedium vandaag nog. Wij staan voor je klaar!


Update 8 september 2016: Chrome gaat loginpagina's die geen https gebruiken als onveilig markeren https://tweakers.net/nieuws/115491/chrome-gaat-log...