Win een citytrip van €500, én ga uit eten voor €250!
Terug naar overzicht

Win een citytrip van €500, én ga uit eten voor €250!

Een weekendje Barcelona, Parijs, Londen of Rome? Geef jij ons dé gouden tip, en kan je iemand aanbevelen voor onze backend vacature? Dan mag jij op kosten van Multimedium een citytrip boeken t.w.v. €500, en culinair gaan genieten voor €250.

Ken jij een echte Backend Web Developer?

Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is én graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar hem of haar! Stuur hem/haar als de bliksem naar onze vacature-pagina of naar vacature@multimedium.be.

Werven we jouw kandidaat aan? Dan win je...

  1. EEN CITYTRIP T.W.V. €500.
    Je krijgt van ons een voucher, waarmee je zelf een vlucht kan boeken naar jouw favoriete bestemming.
  2. DAAR BOVENOP: EEN ETENTJE T.W.V. €250.
    Laat je culinair verwennen in een restaurant naar keuze, met een voucher van TableFever!

Actievoorwaarden

  • Voor het etentje ontvang je een voucher van TableFever. Je kan deze voucher inwisselen bij een restaurant dat ingetekend is bij TableFever. Meer informatie over de beschikbare restaurants en gebruiksvoorwaarden van deze voucher, zie tablefever.com.
  • Multimedium is in geen geval verplicht om een kandidaat ook effectief aan te werven, en zal kandidaten ontvangen indien deze voldoen aan de beschrijving en voorwaarden van de vermelde vacature. Indien de kandidaat hieraan niet voldoet en Multimedium niet wenst verder te gaan tot aanwerving na een sollicitatiegesprek, wordt de prijs niet uitgereikt aan de tipgever.
  • Je ontvangt jouw prijs nadat jouw kandidaat 3 maanden in dienst is getreden bij Multimedium. Is de kandidaat voor een kortere periode actief bij Multimedium, dan behoudt Multimedium zich het recht de prijs in te trekken zonder dat daar een vergoeding of compensatie tegenover staat. De prijs is dan terug beschikbaar voor Multimedium, en kan bijgevolg aan een andere deelnemer worden toegekend.
  • De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.