En nog veel meer

E-mailmarketingcampagnes

Maandelijks bezorgt Multimedium meer dan een half miljoen e-mails voor zijn klanten. Maak jij ook gebruik van e-mailmarketing campagnes om je organisatie, product of diensten tepromoten bij je doelpubliek? Wellicht kunnen we je aangenaam verrassen met de vele mogelijkheden die ons ervaren team je kan bieden.

Sterke webteksten maken je site compleet

Natuurlijk moet je website er goed uitzien. Maar de teksten die erop staan, zijn minstens even belangrijk. Sterke webcopy is cruciaal om bezoekers over de streep te trekken. Met de juiste woorden zorg je niet alleen voor een aangename en overtuigende leeservaring: je wordt ook sneller gevonden op het web. Benieuwd? Multimedium helpt je graag vooruit - van gericht schrijfadvies tot de volledige copywriting van je site.

Wijs de kortste weg naar je site

Yes: je hebt een geweldige website. Nu moet de rest van de wereld hem nog ontdekken! SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) vormen de sleutel tot het aantrekken van de juiste bezoekers. Want met effectieve webteksten en gericht online adverteren wijs je hen de kortste weg naar jouw site. Klinkt goed? Multimedium helpt je graag bij het uitbouwen en lanceren van een succesvolle SEO- en SEA-strategie.

En meer...

Hoe gaan we te werk?

Analyse

We bestuderen de doelstellingen en bedenken creatieve manieren om deze om te zetten in de praktijk. Afhankelijk van het budget zorgen we voor wireframes: elke pagina krijgt een eigen schets.

Design

In overleg met u zetten we een sterk grafisch ontwerp neer: creatief of zakelijk, we zorgen steeds voor een professioneel resultaat. U kan tot twee keer feedback geven op het ontwerp: wij maken met plezier een aangepast voorstel.

Slicing

Na uw goedkeuring zetten we het ontwerp om van een afbeelding naar een geldig geheel van HTML(5) en CSS(3): de website krijgt vorm maar de achterliggende functionaliteit ontbreekt nog in deze fase. Vanaf dag één houden we rekening met de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Development

We ontwikkelen de vereiste functies en integreren dit met de frontend. Zodra een aanvaardbaar minimum van functionaliteit beschikbaar is in de website, kan u de progressie opvolgen via een tijdelijk adres.

Testing

Nadat de ontwikkeling is voltooid, wordt het nieuwe product onderworpen aan een reeks intensieve kwaliteitscontroles in maar liefst 7 browsers. Ook de veiligheid verliezen we niet uit het oog: uw project voldoet aan de strengste veiligheidsnormen (OWASP Top 10).

CMS training + support

We leren u hoe u de website kan aanpassen. Geen paniek: Multimanage is een CMS dat je zonder technische achtergrond kan gebruiken. We hechten veel belang aan een goede relatie met onze klanten. We zijn altijd beschikbaar voor de nodige ondersteuning vóór, tijdens en ook ná de oplevering van uw project.

Heb je een uitdagend project voor ons?

Je merkt het: we houden wel van een uitdaging. Wat je ook nodig hebt: laat het ons weten en wij zetten onze tanden erin!

Maak een afspraak